17 Eylül 2020 Perşembe

2019'da vizyona giren en dikkat çekici filmler

2019 yılında vizyona girmiş ve izleyenler tarafından beğeni almış filmleri sizler için derledik.

Hustlers (2019) IMDb: 6.6

Film eski bir striptiz kulübünün çalışanlarının, Wall Street müşterilerine şantaj yapmak için bir araya gelmelerini anlatıyor. Kadroda Jennifer Lopez, Constance Wu, Julia Stiles, Lili Reinhart, Cardi B, Mercedes Ruehl gibi isimler yer alıyor.


Fast , Furious Presents: Hobbs , Shaw (2019) IMDb: 6.7

Hızlı ve Öfkeli serisinin spin-off filmi olan bu film, insanlığı tehdit eden bir güce karşı beraber savaşmak zorunda kalan Hobbs ve Shaw'ın hikayesini anlatıyor.


The Mustang (2019) IMDB: 6.9

Filmde vahşi atların eğitimini içeren rehabilitasyon programına katılan bir mahkumun hikayesini anlatıyor.


Pokémon: Dedektif Pikachu (2019) - IMDb: 6.9Başarılı bir özel dedektif olan Harry Goodman bir gün gizemli bir şekilde kaybolur ve oğlu Tim babasını aramak için, babasının eski Pokémon ortağı Dedektif Pikachu'dan yardım alır.


Aslan Kral - The Lion King (2019) - IMDB: 7.0

Ormanın kralı Mufasa'nın yavrusu Simba'nın başından geçenleri konu edinen bu film, yıllar önce çizgifilm olarak karşımıza çıkmıştı. Bu yıl ise animasyon olarak izleme şansımız oldu.


Captain Marvel (2019) IMDb: 7.0

Dünya'ya düşen ve süper güçleri olan Carol Danvers, gezegeni keşfettikçe geçmişinden görüntüler görmeye başlıyor ve asıl kimliğini bulmaya çalışıyor.


It Chapter Two (2019) IMDb: 7.0

Film 27 yıl sonra biraraya gelen Ezikler Kulübü'nü ve şeytan palyaçonun geri dönüşünü anlatıyor.


Aladdin (2019) - IMDb: 7.4

Film, Aladdin'in sevdiği kıza ulaşmaya çalışırken başından geçen olayları anlatıyor.


Rocketman (2019) IMDb: 7.4

Film, müzik sektörünün önemli isimlerinden olan Elton John'un Royal Müzik Akademisi'nden mezun olup süperstarlığa kadar uzanan müzik kariyeri yolculuğunu anlatıyor.


Alita: Battle Angel (2019) IMDb: 7.4

Alita, hiç bilmediği bir yerde uyanır ve kim olduğunu, nereden geldiğini hatırlamaz. Onu bu halde bulan doktor Ido ona yardım etmek için yanına alır. Yeni arkadaşı Hugo, Alita'nın geçmişini hatılayabilmesi için ona yardım etmeye çalışır.


Monos (2019) IMDb: 7.5

Monos, bir gerilla grubunun hikayesini anlatır. Kendilerine Rambo, Smurf, Bigfoot, Wolf ve Boom-Boom gibi isimler veren bir grup çocuk, Latin Amerika'nın dağlarında insanları öldürmek için eğitilirler. Çocukların içerisindeki bu şiddet eğilimi ve yalnız kaldıklarında özlerine dönüşü onları zor durumlara sokar.


Shazam! 6 Güç (2019) - IMDb: 7.5

1939 yılında yaratılan bu süper kahraman Shazam, Billy Batson'un sihirli sözcüğü söyleyerek dönüşebildiği bir süper kahraman. Bu süper kahraman Shazam, Süleyman'ın bilgeliği, Herkül'ün gücü, Atlas'ın dayanıklılığı, Zeus'un görkemi, Aşil'in cesareti ve Merkür'ün hızına sahip.


How to Train Your Dragon: The Hidden World (2019) IMDb: 7.5

Ejderhalar ve insanlar arasındaki barışı sağlayan Hicks'in ejderhası Dişsiz kendi türüne ait bir ejderha bulur ve bu barış durmunu etkiler.


John Wick 3 - Parabellum (2019) IMDb: 7.6

Gizli bir suikastçı birliğinden temel bir kuralı ihlal ettiği için atılan John Wick'in kellesi üzerine 14 milyon dolarlık ödül konmuştur. Bu ödülü almak için tüm şehir John Wick'i öldürmek için harekete geçer.


El Camino: A Breaking Bad Movie (2019) IMDb: 7.7

Breaking Bad dizisinin filmi olan El Camino, kaçırılan bir adamın özgürlüğüne kavuşmasını ve geçmişinden kaçmaya devam etmesini konu alıyor.


Spider-Man: Far from Home (2019) IMDb: 7.7

Film, arkadaşları ile gittiği gezi sırasında kimseye söyleyemediği bir görevi üstlenen Peter Parker'ı konu alıyor.


Once Upon a Time... in Hollywood (2019) IMDb: 8.0

Alternatif tarih filmlerinden biri olan Once Upon a Time... in Hollywood, Sharon Tate'in öldürülmesini konu alıyor.


Toy Story 4 (2019) IMDb: 8.1

Kaşıktan yapılmış bir oyuncağın macerasını konu alan Toy Story 4, bu yıl her yaştan insanın heyecanla beklediği bir film oldu.


Apollo 11 (2019) IMDb: 8.3

Neil Armstrong'un Ay'a ayak basması ile sonuçlanan Apollo 11 görevini anlatan belgeselde daha önce hiç görülmemiş görüntüler yer alıyor.


Asfaltın Kralları - Ford v Ferrari (2019) - IMDB: 8.3

Film, uzun zaman pistlere egemen olan Ferrari'yi Dünya Şampiyonası'nda alt etmek için çalışamalara başlayan ekibin başında olan Carroll Shelby ve Ken Miles'ın başarı sürecini konu alıyor.


Avengers: Endgame (2019) IMDb: 8.6

Avengers: Infinity War'dan sonrasını anlatan bu film, Avengers serisinin son filmi.


Joker (2019) - IMDb: 8.8

Başarısız bir komedyen olan Arthur Fleck, çok fazla zorbalığa maruz kalır. Bu sıralarda da gerçek babasının kim olduğunu öğrendiğini sanar ve bu onu annesi hakkındaki birçok acımasız gerçeğe sürükler. Sonucunda bütün bu olanlara dayanamayan Arthur, kişiliğinden koparak Joker karakterine bürünür.


e163af00ca0144e1a6b1f840e1fe097d

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder