19 Ocak 2020 Pazar

Ünlü astrologlardan Boğa Dolunay'ı yorumu

Ünlü astrologlar Instagram hesaplarında bugün saat 16.20'de gerçekleşen Boğa Dolunay'ına dair yorumlar paylaştı...

Hande Kazanova: Sabır ve iyi niyet!

Tüm haftaya Boğa burcunda oluşan Dolunay damgasını vurabilir. Bu Dolunay'da ilişkilerimizde attığımız adımların bize geri dönüşünü göreceğiz! Güvende olmak için ruhsal ve duygusal olarak yenilenmeye başlamadan önce dünyevi olarak nelere sahip olduğumuzu görmeye ihtiyacımız var! Merkür'le karşıt şekilde oluşan Dolunay iletişim sıkıntılarını, kararsızlıkları ve bocalamaları karşımıza getirebilir. Duygularımızı nasıl ifade ettiğimiz önemli olacak! Diğer yandan enerjimizi, şans ve fırsatlarla yenileyebilir, kötü alışkanlıklarımızdan kurtulabiliriz. Dengesizlikler yaşasak bile sabır ve iyi niyetle sorunlarımızı aşabiliriz. Kendimize ve iç dünyamıza odaklandığımızda sözlerimizi tutmak ve organize olmak kolay olabilir. Dolunay'ın yöneticisi Venüs'ün Neptün'le olumsuz kontağı Perşembe günü ilişkilerimizde ve parasal konularda sorunları ve hayalkırıklıklarını karşımıza getirebilir. İyi bir hikaye anlatıcısı olacağımız bu hafta kendi yalanlarımıza, kandırmacalarımıza başkalarını alet etmeyelim! İyi niyet, dürüstlük ve kaçak oynamadan yapılan yüzleşmeler hayatımızı kurtarabilir.


Dinçer Güner: 10 - 12 gün kadar etkili

Merkür retrosuna denk gelmesi açısından önemli bir Dolunay. Boğa burcu Dolunay'ı zamanında daha dingin, sakin ilerlemek isteriz. Parasal konular gündemimizde olabilir. Verimli işlerimizi ortaya koyabiliriz. Merkür akrep burcunda retroda olduğu için para ile ilgili hareketlere dikkat etmekte fayda var, bu konularda sorunlarla karşılaşabiliriz. Bu konularda yeni bir imza atacaksanız eğer 22 kasıma kadar ertelemekte fayda var.


İlkay Akbay: Huzura, dünyaya geri çağrı dolunayı

Toparlanın bu gece akrepten gidiyoruz. Yetti bu derinlikler, sular, okyanuslar. Karanlık olacak demiştim ama sahiden zorlayıcı oldu bu ağır konular. Neyi dönüştük, neyi öldürdük, nerede neyi gördük göremedik, buradaki mânâ ne derken bu derinliklerden bir miktar fenalık geldi. Ben ki ileride boğa kocamın restoran hayali gerçek olursa adı Mânâ olsun diyen insanım, "Bence mânâ falan yok hiçbir şeyde, kapatın şu konuyu rica edeceğim" kafasına varacağım az kaldı. Neyse yine de gökyüzünün düzenini seviyorum. Bizi bu mânâlı, dönüşümlü, doğum sancılı denizin ortasında karaya çekiyor bir miktar. Akrep derinlikse, ruhsallıksa boğa da eliyle tutabildiği, gözüyle görebildiği, kulağıyla duyabildiğiyle ilgilenir. Huşuyu, akrep gibi ruhun derinliklerinde değil, güneş batışının güzelliğinde, damakta eriyen bir lezzette, doğanın kokusunda, dokusunda bulur. 5 duyusuyla hisseder varoluşu. Ötesini berisini sorgulamaz. İçindekini, arkasındakini akrep gibi iğdiş etmez. Bizim de şimdi, biraz böyle nefeslenmeye ihtiyacımız var. Etrafımızdaki dünyanın güzelliklerini görmeye, tadını çıkarmaya ihtiyacımız var. Nefesinizi dinleyin. Nefes alıyorsun. Demek ki hayattasın ve güvendesin. Şükredelim, başımızdaki çatı için, soframızdaki yemek için, su için, her gün binbir renk cümbüşüyle uğurladığımız ve karşıladığımız güneşimiz için, ışığıyla büyüleyen ayımız için. Ruhumuzu besleyen müzik için, kitaplar için, onları yaratanlar için. Bugün, iki dakikalığına bile olsa bir ağacın yamacına gidin, bir sarılın. Bir hayvanın başını okşayın. Sonbahar yapraklarının güzelliğini görün. Güneşin batışını içinize çekin. Güzel bir yemek pişirin, güzel bir sofra kurun. Güzellikler düşünün, bolluk, iyilik, güzellik içinde olduğunuza şükredin. Bugün hatırlama günü; Hayat güzeldir.


Öner Döşer: Sarılın

Boğa Dolunayı dokunmak, sarılmakla alakalı...


İlkay Çıkla: Gergin enerjilere dikkat

Boğa burcundaki Dolunay 12 kasım salı saat 16.30 civarında olacak. Öncesinde ve sonrasındaki birkaç saati meditasyon, olumlama, dua, dilek gibi ruhsal çalışmalar için kullanabilirsiniz. Bu dolunay, her ne kadar güzel bir dolunay olsa da; bazı gergin enerjileri de barındırıyor. Akrep burcundaki Merkür ve akrep burcunun zehirli etkileri nedeniyle… ihanetler, dedikodular, aslı olmayan söylentiler, gizli olayların ortaya çıkması, düşmanlıklar, kötü niyetli kişiler, laf anlamayan kişiler ve tuhaf durumlar gibi temaların hafta boyunca etrafımızda olacağını söylüyor. 19 kasımda Mars akrep burcuna geçince durumlar daha içinden çıkılmaz bir hale gelebilir. Ne yapmalıyız? İlk olarak güdüsel-duygusal davranmak yerine aklımızla ve mantığımızla karar almamız gerekli. Güdüsel tepkiler, hırsla, kinle, bencillikle yapılan davranışlar sert şekilde geri tepebilir. Karşı taraftan ciddi bir savunma ve hatta saldırı gelebilir. Bu yüzden gergin ortamlardan uzak kalmaya özen gösterelim. Duyduğumuz dedikoduların birçoğu gerçeği yansıtmayan, hatta kasıtlı olarak çıkartılan durumlardır, 23 kasıma kadar duyduklarımıza inanmayalım, gerçekler düşündüğümüzden çok farklı olabilir. En önemlisi isteklerimiz konusunda takıntılı/saplantılı olmadan sonuca varabilmeyi başarmak önemli. Akrep burcunun gölge yönü olan: "ya hep ya hiç" mantığı bu dönemde iyi sonuç vermez. Akrep burcu bir şeyi 'fazlaca ister' ve 'bedeli ne olursa olsun' ödeme taraftarıdır. Bu ise 'ölçülülük' erdemine zıt bir tutumdur ve uzun vadede insanı hırpalayan ve tüketen bir tutuma dönüşür. Mars'ın terazi burcundaki konumu bize orta yolu bulmayı, makul ve ölçülü olmayı, 'illa benim istediğim gibi olacak' diye diretmemeyi ve diğer seçenekleri de gözden geçirmeyi öğütlüyor. Bazı olayların beklediğimiz gibi gitmemesi, çevremizdekilerden gelen tepkiler vs. sinirlerimizi gerebilir ancak olaylara veya kişilere takılmadan uzaktan bir bakış açısıyla olayları yönetmek gerek. Gözünüzü kapatın ve 20 yıl sonraya gidin, bu olay hala önemli mi? Hayatınızda var mı? Yoksa, üzerine düşünüp moralinizi bozmayın.


Zeynep Turan: Panik olmayın

Bugün duygularınıza yetişmekte zorlanırsanız, panik olmayın. Gökyüzünde güçlü ve etkili bir Dolunay var. Bir taraftan da Merkür gerilemesi devam ediyor. Anlayacağınız gökyüzü de duygularımız gibi karışık. Bugünlerde tepkisiz olduğunu düşündüğünüz kişilerin bile enteresan davranışlar sergilediğini görebilirsiniz. Bu süreçte hiç ummadığınız kişilerin ağzından hiç ummadığınız kelimelerin dökülebileceğini de vurguluyor gezegenlerin seyri. Aman dikkat!


Susan Miller: Baldan tatlı bir dolunay

12 kasımda Boğa burcunda baldan tatlı bir dolunay gerçekleşecek. Bu dolunayın etkisini dört gün önce veya sonrası günler içinde hissedebilirsiniz. Bütün dolunaylar gibi müthiş bir enerji ortaya çıkıp bazı şeyleri sonuçlandırmanıza yardım edecek.


41a748d20dcf4ce8aa656b95762b7666

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder