24 Kasım 2019 Pazar

Ihlamur saç dökülmesini önlüyor!

Ihlamurun saç dökülmesine iyi geldiğini biliyor muydunuz? Özellikle Haziran ve Temmuz aylarında çiçek açan ıhlamur sarımsı ve güzel kokusuyla yaz mevsimini renklendirmektedir. Çok zengin içeriğe sahip ıhlamur, saç dökülmesini ortadan kaldırıyor.

Çok zengin içeriğe sahip olan ıhlamur, sağlığımızı korumak adına bol kalsiyum, A ve C vitaminleri içermektedir. Zengin içeriği ile sağlığımızı korumak için en güvenilir takviyelerden biridir.


Yatmadan önce 1 bardak ıhlamur çayı ile rahat bir gece geçirmek mümkün. Aynı zamanda sinir sisteminde gerginliği azaltmak için sinirleri kuvvetlendirmeyi sağlar. Yatıştırıcı olma özelliği sayesinde rahatlatıcı ve iyi bir uyku vericidir. Yatıştırıcı olmanın yanında kanı temizler, kan dolaşımını destekler nitelikte olup varsa kansızlığınızın giderilmesine yardımcı olur.


Vermiş olduğu bu desteklerle vücut direncini arttırmaktadır. Ter söktürür ve vücut üzerinde antioksidan etkiye sahiptir. Belki de en dikkat çekici özelliği olarak saç köklerini derinlemesine besleyerek saç dökülmesini önlemiş olur. 


Haftada 3 bardak ıhlamur içerseniz...

Daha canlı ve kuvvetli saçlar için en azından haftada 3 bardak ıhlamur çayı ile saçlarınıza özel ve doğal bakım yapmış olursunuz. Aynı zamanda sağlığınız üzerindeki antioksidan etkisi ve yatıştırıcı özelliği ile sizi dengede ve sağlıklı tutmak için en büyük destekçiniz olacaktır.

ff5898bcbc1e4138ab45f8ccf9e24110

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder